Wil jij meer uit je hoofd en meer in je lijf?

In het hier en nu leven?

 

Oftewel bewust ZIJN.

 

Wist je dat wanneer vrouwen samen komen er een bijzondere energie vrij komt? De oerkracht van de vrouw is verbinding maken. In ons dagelijkse drukke bestaan raken wij hier echter van verwijderd.  

 

Tijdens ons magische retreat gaan we ervaren wat de kracht is van het verbinden met jezelf, met elkaar, de natuur en de stilte.. bewust aanwezig ZIJN.

 

Woorden die de invulling van het retreat omschrijven:

 

- Yoga
- Meditatie
- Stilte
- Cacao
- Klankschalen
- Mindfulness
- Verbinding
- Healthy food
- Natuur

- Verstilling

 

Wij helpen jou om de kracht van "bewust aanwezig zijn in het moment" te ervaren, zodat jij meer innerlijke rust zult bereiken.

 

Voel jij een JA? Lees dan snel verder...

 

Dit weekend vindt plaats op een droom locatie op Zeeuwse grond, Finca Vrij. We verblijven hier van vrijdagavond tot en met zondagmiddag met een mooie groep vrouwen.

 

Kies voor een heerlijk weekend voor jezelf en ervaar innerlijke rust door bewust in het nu te leven.

Na dit weekend heb je meer inzicht in hoe je dit in  je dagelijkse leven kunt toepassen, zodat je ook na het retreat steeds meer te kunt leven vanuit bewust ZIJN.

 

Dit is een liefdevol cadeau aan jezelf.

 

‘’The only thing that is ultimately real about your journey is the step that you are taking at this moment. That’s all there ever is.’’ Eckhart Tolle

 

 

Finca Vrij


Je slaapt tijdens je verblijf in één van de prachtige appartementen die je deelt met 1 andere deelneemster.  1 persoon slaapt boven, de andere dame beneden. De appartementen zijn ruim opgezet en hebben een eigen badkamer, keuken, zithoek en zitje in de zon. In de nabijgelegen kas is plek om samen te komen of om te eten. In de ruime en lichte yogazaal doen we onze sessies.

 

Dit weekend zorgt onze kok voor heerlijke, gezonde en natuurlijke voeding en er staat water, thee, koffie, fruit en snacks voor je klaar.

 

De tuin is echt een droom. Je kunt je hier terugtrekken en genieten van de natuur. Ook is er een kampvuurplaats en genoeg plek om sessies bij mooi weer buiten te doen.

 

Inclusief

  • 2 overnachtingen in een appartement
  • bedlinnen
  • 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
  • Gedurende de dag water, thee, koffie, fruit en snacks
  • Gebruik retreat center en grote tuin

 

Exclusief

Reis- en annuleringsverzekering
Vervoer

 

Praktische informatie


Aankomst op vrijdag 2 juni tussen tussen 18.30-19.00 uur
Vertrek op zondag 4 juni rond 15.30 uur

 

Adres:

Retreat center Finca Vrij
Kapelleweg 29a, 4322NG Scharendijke

 

  • Je kunt parkeren op het parkeerterrein van Finca Vrij. Er is geen oplaadpunt voor elektrische auto’s. Je kunt deze opladen bij de Plus in Scharendijke.

 

Dit is jouw bijdrage:

  • bewust ZIJN retreat – 2-persoonsappartement

     €535 – Early Bird
     €585 – na 15 april 2023

 

Over de enthousiaste, professionele en gedreven coaches:

 

Danielle Niesten, prachtige vrouw en liefdevolle moeder van 2 boys woont en werkt in Oostvoorne en omgeving. Zij is oprichtster van YogaFlow Brielle waar zij haar expertise als yoga docente in verschillende stijlen inzet. Daarnaast werkt ze als non dualistisch coach en mindfulness trainer. Ze heeft een grote interesse in het Boeddhisme, Advaita vedanta en meditatie.

 

Gaby van Beers, mooi mens, liefdevolle moeder van 2 boys, heeft een coachpraktijk in Oostvoorne, waarin zij mens & organisatie coacht naar contact met hun innerlijke krachtpatser. Zij gebruikt hiervoor haar kennis & ervaring als transformationeel coach, maar haar yoga achtergrond, meditatie en andere vormen van beweging kunnen worden ingezet in de coachsessies. Gaby organiseert regelmatig vrouwencirkels en andere fijne events die bijdragen tot persoonlijke groei en verbinding.

 

Wij kijken er naar uit om samen met jou een magisch retreat te ervaren.

 

Ahé

 

Danielle & GabyAnnuleringsvoorwaarden:

Bij annulering tot 2 mei wordt er €100,- in rekening gebracht.
Na 2 mei vindt er geen restitutie meer plaats. Je kunt wel jouw plekje kosteloos overdragen aan een ander.