I.K. BLOG

Gepubliceerd op 6 februari 2023 om 13:48

Soul Sista Retreat 19-22 januari 2023

Wat een bijzonder weekend was het! Ons eerste retreat voor, door en over vrouwen en vrouwelijkheid. In een fijne setting op een prachtige locatie in Kotten Winterswijk mochten wij een kleine groep vrouwen helpen te verdiepen in zichzelf. Er waren goed doordachte  processen die veel teweeg brachten in de persoonlijke ontwikkeling van deze mooie, lieve powervrouwen!

Wat hebben we gedaan?

We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, want dat zou jammer zijn voor de volgende groep. Maar wat kunnen we wel vertellen?

 

* Yoga

* Meditatie

* Systemisch werk

* Coaching

 

Daarnaast gewoon ook veel lol, goede voeding en vriendschap! 

 

Wij kunnen niet wachten tot ons volgende retreat.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Amanda
8 maanden geleden

Ik was bij dit geweldige soul sista retreat in winterswijk. Lang getwijfeld door diverse redenen. Is het wel wat voor mij, heb ik het geld er wel voor over, kan ik mijn kinderen zo lang missen, ik heb alleen wat yoga ervaring, is dit dan wel passend.. Maar ik heb geen moment spijt gehad. Het onthaasten, even puur richten op mijzelf. Het onderzoeken van mijn eigen persoon, het leren vertrouwen op mijn eigen intuitie en het echt luisteren naar wat ik zelf vind, voel en ervaar. Ik vond het onwijs spannend, maar wat een warm bad was dit retreat. Fantastische coaches, die een hele fijne veilige sfeer creƫren. Fantastische mede deelnemers. Een mooie afwisseling tussen diepgang en ontspanning, heerlijk eten en gewoon plezier maken met elkaar. Ik zou het elk persoon gunnen om de tijd zo aan zichzelf te besteden. Dus mocht je twijfelen voor een volgend retreat.. ga ervoor!