Wat zou er ontstaan als jij ontdekt dat jouw I.K. tot veel meer in staat is dan jij nu denkt?

 


wil jij verandering in je leven, maar weet je niet hoe?

 

wil jij de regie terug over jouw leven?

 

Wil jij weer leren voelen?

 

Wil jij weer verbinding ervaren met jezelf en anderen?

 

wil jij je onbenutte potentieel op gebied van werk en privé ontdekken?

 

wil jij meer gaan genieten van jouw leven? 

 

Wij, van I.K. zijn er voor JOU!

 

In een persoonlijk coach traject helpen wij jou op weg om met meer zelfvertrouwen en zelfregie in het leven te staan.

Dit doen wij door een stukje mee te lopen op jouw levenspad.  Samen kijken we naar jouw gedrag, wat maakt dat je doet zoals je doet? En werkt dat voor je? En welke effecten merk jij (en je omgeving) hiervan?

Om vervolgens stappen te gaan zetten richting de gewenste & effectieve  gedragsverandering, zodat je met meer zelfvertrouwen en zelfregie in het leven komt te staan.

 

Hoe gaan wij bij I.K. te werk?

 

Naar aanleiding van een vrijblijvende kennismaking zullen we een speciaal voor jou op maat gemaakt traject opstellen. 

 

De coach sessies kunnen bestaan uit gesprekken, ervaringsgerichte werkvormen, maar ook uit lichaamsgerichte sessies, waarbij het lichaam wordt gebruikt als ingang om zo tot inzicht te komen. Ieder traject is uniek en afgestemd op wat er nodig is voor de coachee.

Effectieve en duurzame gedragsverandering is het resultaat.

 

 

Coach Traject basis

€ 1.200,00

Coach Traject basis

€ 1.200,00

Gedurende 2 maanden gaat Gaby met jou  aan de slag m.b.t. jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat er een effectectieve verandering ontstaat in jouw leven.

 

  • intake
  • 5 x coach sessie van 60 minuten
  • eindevaluatie 

 

MEEST GEKOZEN

Coach Traject 4 maanden intensive

€ 1.580,00
MEEST GEKOZEN

Coach Traject 4 maanden intensive

€ 1.580,00

Gedurende 4 maanden gaat Gaby met jou  aan de slag m.b.t. jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat er een effectectieve en vooral  duurzame verandering ontstaat in jouw leven.

Onderstaande komt aan bod:

• Uitgebreide intake
• 8 sessies van 60 minuten
• Intensieve tussentijdse begeleiding via mail, whatsapp & telefonisch contact
• Coaching via mail op reflectieverslagen
• Eindevaluatie

Gedurende 6 maanden begeleid Gaby jou in een intensief transformerend coach traject met extra coach sessies én een speciaal op jou afgestemde Innerlijke Krachtpatser Activatie dag, waardoor je een effectieve en duurzame transformatie zult ervaren in jouw leven.

Onderstaande komt aan bod:

• Uitgebreide intake
• 10 sessies van 60 minuten
• Intensieve tussentijdse begeleiding via mail, whatsapp & telefonisch contact
• Coaching via mail op reflectieverslagen
• Eindevaluatie


Plus


• INNERLIJKE KRACHTPATSER ACTIVATIE DAG waarin je een hele dag intensief persoonlijk (dus 1-1) wordt begeleid in jouw proces van duurzame & effectieve gedragsverandering. (10.00u tot 16.00u). incl gezonde lunch, ervaringsgerichte werkvormen in de prachtige omgeving van Oostvoorne.

 


Ik wil graag een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Reviews

 

"Nogmaals heel erg bedankt voor de begeleiding, de inzichten en de reis die we aan het maken zijn. Je laat me weer voelen ipv gaan! En dat ‘voelt’ prettig 😊"

- Hilde Kloosterman -

 

"Wat is het heerlijk om lessen bij Gaby te volgen. Het zijn niet eens echt 'lessen'. Meer een ervaring, een 'escape' uit de wereld waarin de ratio zo belangrijk is. Even een moment om een stapje zijwaars te zetten uit het drukke volle leven, en te worden meegenomen naar een warm plekje waar je in en op jezelf mag en kan zijn. Gaby VOELT haar lessen, ze werkt intuitief en vanuit haar hart. Het zijn voor mij de yoga en meditatie pareltjes in het dagelijkse leven."

 

- E. Brein -

 

"Gaby is betrokken, biedt een veilig klimaat en heeft oog voor iedere persoon in haar ruimte. Met aandacht voor het volledige individu en alle bijkomende omstandigheden die erbij horen, weet zij gericht sturing te geven en/of vragen te stellen. Een fijne begeleiding op zowel fysiek als mentaal vlak. Daarnaast blijft ze zich ontwikkelen en daarmee heb je aan haar een zeer ervaren, toegewijde en kundige levensgids."

 

- L. van Eijsden -

 

"Dank je wel voor het gesprek en de spiegel die je mij hebt voorgehouden. Ondanks mijn burn-out blijf ik het ontzettend lastig vinden om mijn grens duidelijk te stellen en nee te zeggen of mijn grenzen aan te geven. Jouw boodschap was erg duidelijk, dank daarvoor." 

 

- anoniem -