Gaby van Beers - Hoogeveen 

Trainer I Coach I Founder  I.K.

 

Mijn naam is Gaby. Ik ben geboren op 4 juli 1980 in "ut sjoene" Maastricht. Moeder van 2 heerlijke jongens en partner van mijn liefde Walter.

 

Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een vrije, onafhankelijke, waardevolle en onbevangen vrouw.  

 

Als ik buiten ben in de natuur, laad ik op.. het strand, dippen in de zee, maar ook het bos, allemaal energiebronnen.

Verder houd ik van sport en beweging.

Ik kies ervoor om mij te blijven ontwikkelen door zelfreflectie, het volgen van trainingen en opleidingen en door te lezen ( ik geef toe: ik koop veel te veel  boeken.. )

 

Waarom Innerlijke Krachtpatser?

 

Ik ben altijd al ondernemend geweest. Ik startte mijn personal training & yoga studio in 2013, omdat ik graag mensen in beweging zet.

 

In 2018  liep ik vast.. ik was erg onrustig van binnen, voelde vanalles bij anderen, maar van binnen, bij mezelf voelde ik niet meer zo veel. Ik was gestopt met voelen. Daarnaast was ik erg goed in (ver)oordelen geworden, maar wie ik vooral veroordeelde was mezelf. Mijn trauma rondom seksueel misbruik in mijn jeugd brak me op. Ik had eigenlijk alleen nog maar behoefte aan innerlijke rust.

 

Zo kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde meerdere trainingen waarin ik mijzelf pas echt goed leerde kennen. Ik nam mijn gedrag onder de loep en onderzocht mijn eigen blinde vlek(ken). 

Ik mocht hardnekkige patronen gaan zien en doorbreken. Mijn valkuilen leerde ik herkennen. En.. ik leerde weer om te voelen wat er van binnen gebeurde. Ik kwam in contact met mijn eigen Innerlijke Krachtpatser.

 

Na alle trainingen kwam ik erachter dat in beweging brengen inderdaad hetgeen was dat ik wilde doen, maar eigenlijk meer een totale beweging van body, mind & soul. Daarom besloot ik een intense opleiding tot transformationeel coach te volgen, een Master in Essentie Ontwikkeling.

 

Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Al jarenlang was ik mensen onbewust aan het inspireren, nu heb ik ook nog eens de tools om mensen hierin bewust te kunnen begeleiden. En dat doe ik, samen met mijn geweldige collega's, in mijn praktijk voor coaching & training Innerlijke Krachtpatser (IK). 

 

Onbenut potentieel zichtbaar & voelbaar maken is wat ik doe.

Zo veel mogelijk mensen in contact brengen met hun Innerlijke Krachtpatser, dat is mijn missie. 

 

Ik heet je van harte welkom.

 

liefs

Gaby